78210

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Jan Zdeněk --- 17. 8. 2004
Re: Zralé hruky a jiné ovoce

Jenom jestli ji nesbiraji proto, ze uz je castecne zkvasena... :) Spousta
zvirecich druhu vcetne hmyzu rada "ujizdi" na toxickych latkach,
neprekvapilo by me to ani u vcel :)

Jan Zdeněk

----- Original Message -----
From: "Petr Mikovský" <e-mail/=/nezadan>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Tuesday, August 17, 2004 8:59 AM
Subject: Zralé hruky a jiné ovoce


> Zdravím
> Mohl by mi prosím někdo vysvětlit jak moc je pro včelky důležitý když sají
> štávu ze spadlých hrušek(či jiného ovoce) a kolik toho mohou takto
nasbírat
> ? Eventuelně mohou vyrobit "hruškový-ovocný med". :-)) Mám totiž včelky
> vedle obecní zahrady a tam je dost hrušek.
>
> Dále by mne zajímalo zda si někdo vypracovává mapu "potencionálního
doletu"
>
> na atlasu jsou mapy
> http://mapy2.atlas.cz/mapviewer/mapviewer.aspx
> a tak jsem přibližoval a přibližoval , vytisknul a udělal
> kolečko pomyslného doletu a byl jsem docela mile překvapen
> kam až mohou zaletět

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 6880


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu